Vypracovanie HACCP

Vypracujeme pre Vás HACCP presne na mieru pre Vašu prevádzku. V balíku vypracovania HACCP je zavedenie HACCP systému a školenie zamestnancov pre dodržiavanie systému HACCP.

Čo je systém kritických bodov – HACCP?

Systém HACCP vznikol na základe požiadaviek Amerického úradu pre kozmonautiku NASA v spoločnosti Pillsburry Co. začiatkom roku 1959 pre zabezpečenie výroby potravín pre kozmonautov. Tento systém možno efektívne využívať vo všetkých stupňoch potravinového reťazca – prvovýroba, potravinársky priemysel: výroba, manipulácia, preprava, skladovanie, predaj potravín, zariadenia spoločného stravovania.

HACCP je povinné na Slovensku od 1. 1. 2000

Zásady správnej výrobnej praxe (ZSVP) sú uvedené v 8. hlave potravinového kódexu. Cieľom HACCP/ZSVP je zabezpečiť optimalizáciu výroby potravín, uspokojovanie výživových potrieb ľudského organizmu a minimalizáciu zdravotných rizík.

Cieľom HACCP/ZSVP je vyrobiť zdravotne bezpečnú potravinu.
HACCP znamená identifikáciu kontrolných a kritických bodov a zaistenie ich kontroly.
Zavedenie systému zabezpečenia kontroly hygieny potravín SHP a/alebo HACCP je povinné.

Vypracujeme pre Vás HACCP presne na mieru pre Vašu prevádzku

V balíku vypracovania HACCP je zavedenie HACCP systému a školenie zamestnancov pre dodržiavanie systému HACCP.

Čo o mne povedali klienti?

Výborné

“Od začiatku našej spolupráce som sa stretával s ústretovým prístupom k našim požiadavkám na objasnenie a riešenie otázok ohľadom kvality a bezpečnosti produktov a procesov. Aj vďaka odbornému prístupu pani Koleničovej, znalosti problematiky a príslušnej legislatívy ktorou sa preukázala, nám výraznou mierou pomohla priviesť našu spoločnosť k úspešnej certifikácií.”

Ľubo Samo

“S pani Koleničovou sme boli nadmieru spokojní, ochota a profesionalita nad očakávania! Vrelo odporúčam!”

Martina Gajdošová

“Úžasná pani, veľmi mi pomohla a poradila, príjemný prístup a vo všetkom mi pomohla a do týždňa som mala všetko vypracované 🙂…”

Petronela Ščepková

Rychle vybavenie potrebných dokumentov: Sanitačného poriadku a HACCP dokumentov. Excelentné poradenstvo.

Marek Pastorek

Veľmi ústretový a profesionálny prístup. Môžem len doporučiť.”

Barbora Havlíková