Školenie správnej výrobnej a správnej hygienickej praxe (HACCP)
Hygiena a bezpečnosť pri práci s potravinami sú kľúčové pre ochranu zdravia spotrebiteľov. Školenie zamerané na správnu výrobnú a správnu hygienickú prax (HACCP) vám pomôže zvládnuť všetky dôležité aspekty tejto oblasti.
Naučíte sa o systéme HACCP, princípoch správnej výrobnej praxe a o dodržiavaní hygienických predpisov a postupov. Získané znalosti a zručnosti vám umožní pracovať s potravinami zodpovedne a bezpečne v súlade s legislatívou.
Školenie HACCP
- Možnosť realizácie školenia priamo vo vašej prevádzke.
- Témy školenia viem prispôsobiť Vašim podmienkam.
Školenie je určené pre:
- Zamestnancov v potravinárstve (výroba, manipulácia, uvádzanie do obehu).
- Prevádzkovateľov prevádzok (reštaurácie, obchody, výrobné závody).
- Každého, kto chce pracovať s potravinami zodpovedne a bezpečne.
Nepodceňujte dôležitosť hygieny a znalostí v potravinárstve. Investujte do kvalitného školenia a chráňte seba, svojich kolegov a zákazníkov.
Kontaktujte ma a dohodneme detaily školenia.
Čo o mne povedali klienti?
Výborné
9+ recenzií na
“Od začiatku našej spolupráce som sa stretával s ústretovým prístupom k našim požiadavkám na objasnenie a riešenie otázok ohľadom kvality a bezpečnosti produktov a procesov. Aj vďaka odbornému prístupu pani Koleničovej, znalosti problematiky a príslušnej legislatívy ktorou sa preukázala, nám výraznou mierou pomohla priviesť našu spoločnosť k úspešnej certifikácií.”
– Ľubo Samo
“S pani Koleničovou sme boli nadmieru spokojní, ochota a profesionalita nad očakávania! Vrelo odporúčam!”
– Martina Gajdošová
“Úžasná pani, veľmi mi pomohla a poradila, príjemný prístup a vo všetkom mi pomohla a do týždňa som mala všetko vypracované 🙂…”
– Petronela Ščepková
“Rychle vybavenie potrebných dokumentov: Sanitačného poriadku a HACCP dokumentov. Excelentné poradenstvo.”
– Marek Pastorek
“Veľmi ústretový a profesionálny prístup. Môžem len doporučiť.”
– Barbora Havlíková