Školenie správnej výrobnej a správnej hygienickej praxe (HACCP)

Hygiena a bezpečnosť pri práci s potravinami sú kľúčové pre ochranu zdravia spotrebiteľov. Školenie zamerané na správnu výrobnú a správnu hygienickú prax (HACCP) vám pomôže zvládnuť všetky dôležité aspekty tejto oblasti.

Naučíte sa o systéme HACCP, princípoch správnej výrobnej praxe a o dodržiavaní hygienických predpisov a postupov. Získané znalosti a zručnosti vám umožní pracovať s potravinami zodpovedne a bezpečne v súlade s legislatívou.

Školenie HACCP

  • Možnosť realizácie školenia priamo vo vašej prevádzke.
  • Témy školenia viem prispôsobiť Vašim podmienkam.

Školenie je určené pre:

  • Zamestnancov v potravinárstve (výroba, manipulácia, uvádzanie do obehu).
  • Prevádzkovateľov prevádzok (reštaurácie, obchody, výrobné závody).
  • Každého, kto chce pracovať s potravinami zodpovedne a bezpečne.

Nepodceňujte dôležitosť hygieny a znalostí v potravinárstve. Investujte do kvalitného školenia a chráňte seba, svojich kolegov a zákazníkov.

Kontaktujte ma a dohodneme detaily školenia.

Čo o mne povedali klienti?

Výborné

“Od začiatku našej spolupráce som sa stretával s ústretovým prístupom k našim požiadavkám na objasnenie a riešenie otázok ohľadom kvality a bezpečnosti produktov a procesov. Aj vďaka odbornému prístupu pani Koleničovej, znalosti problematiky a príslušnej legislatívy ktorou sa preukázala, nám výraznou mierou pomohla priviesť našu spoločnosť k úspešnej certifikácií.”

Ľubo Samo

“S pani Koleničovou sme boli nadmieru spokojní, ochota a profesionalita nad očakávania! Vrelo odporúčam!”

Martina Gajdošová

“Úžasná pani, veľmi mi pomohla a poradila, príjemný prístup a vo všetkom mi pomohla a do týždňa som mala všetko vypracované 🙂…”

Petronela Ščepková

Rychle vybavenie potrebných dokumentov: Sanitačného poriadku a HACCP dokumentov. Excelentné poradenstvo.

Marek Pastorek

Veľmi ústretový a profesionálny prístup. Môžem len doporučiť.”

Barbora Havlíková