Školenie odbornej spôsobilosti pre prácu s potravinami
Chcete pracovať s potravinami a potrebujete osvedčenie o odbornej spôsobilosti? Ponúkam vám školenie Odbornej spôsobilosti epidemiologicky závažných činností pre prácu v potravinárstve známe aj ako “hygienické minimum”. Toto školenie vám pomôže zvládnuť všetky dôležité aspekty hygieny a bezpečnosti pri práci s potravinami, a zabezpečí, že budete dodržiavať prísne štandardy, ktoré sú nevyhnutné pre bezpečnú manipuláciu s potravinami.
Školenie hygienické minimum
- Možnosť realizácie školenia priamo vo vašej prevádzke
- Školenie je určené všetkým pracovníkom, ktorí k výkonu svojej práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností – pracovníci pri výrobe, manipulácii a uvádzaní potravín a pokrmov do obehu.
- Po preškolení sa následne vykonáva skúška na Regionálnom úrade verejného zdravotníctva.
- Po úspešnom absolvovaní vám úrad vydá osvedčenie pre prácu s potravinami, ktoré je platné na dobu neurčitú.
Kontaktujte ma a dohodneme detaily školenia.