Školenie odbornej spôsobilosti pre prácu s potravinami
Chcete pracovať s potravinami a potrebujete osvedčenie o odbornej spôsobilosti? Ponúkam vám školenie Odbornej spôsobilosti epidemiologicky závažných činností pre prácu v potravinárstve známe aj ako “hygienické minimum”. Toto školenie vám pomôže zvládnuť všetky dôležité aspekty hygieny a bezpečnosti pri práci s potravinami, a zabezpečí, že budete dodržiavať prísne štandardy, ktoré sú nevyhnutné pre bezpečnú manipuláciu s potravinami.
Školenie hygienické minimum
- Možnosť realizácie školenia priamo vo vašej prevádzke
- Školenie je určené všetkým pracovníkom, ktorí k výkonu svojej práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností – pracovníci pri výrobe, manipulácii a uvádzaní potravín a pokrmov do obehu.
- Po preškolení sa následne vykonáva skúška na Regionálnom úrade verejného zdravotníctva.
- Po úspešnom absolvovaní vám úrad vydá osvedčenie pre prácu s potravinami, ktoré je platné na dobu neurčitú.
Kontaktujte ma a dohodneme detaily školenia.
Čo o mne povedali klienti?
Výborné
9+ recenzií na
“Od začiatku našej spolupráce som sa stretával s ústretovým prístupom k našim požiadavkám na objasnenie a riešenie otázok ohľadom kvality a bezpečnosti produktov a procesov. Aj vďaka odbornému prístupu pani Koleničovej, znalosti problematiky a príslušnej legislatívy ktorou sa preukázala, nám výraznou mierou pomohla priviesť našu spoločnosť k úspešnej certifikácií.”
– Ľubo Samo
“S pani Koleničovou sme boli nadmieru spokojní, ochota a profesionalita nad očakávania! Vrelo odporúčam!”
– Martina Gajdošová
“Úžasná pani, veľmi mi pomohla a poradila, príjemný prístup a vo všetkom mi pomohla a do týždňa som mala všetko vypracované 🙂…”
– Petronela Ščepková
“Rychle vybavenie potrebných dokumentov: Sanitačného poriadku a HACCP dokumentov. Excelentné poradenstvo.”
– Marek Pastorek
“Veľmi ústretový a profesionálny prístup. Môžem len doporučiť.”
– Barbora Havlíková