Vypracovanie HACCP
Vypracujeme pre Vás HACCP presne na mieru pre Vašu prevádzku. V balíku vypracovania HACCP je zavedenie HACCP systému a školenie zamestnancov pre dodržiavanie systému HACCP.
Čo je systém kritických bodov – HACCP?
Systém HACCP vznikol na základe požiadaviek Amerického úradu pre kozmonautiku NASA v spoločnosti Pillsburry Co. začiatkom roku 1959 pre zabezpečenie výroby potravín pre kozmonautov. Tento systém možno efektívne využívať vo všetkých stupňoch potravinového reťazca – prvovýroba, potravinársky priemysel: výroba, manipulácia, preprava, skladovanie, predaj potravín, zariadenia spoločného stravovania.
HACCP je povinné na Slovensku od 1. 1. 2000
Zásady správnej výrobnej praxe (ZSVP) sú uvedené v 8. hlave potravinového kódexu. Cieľom HACCP/ZSVP je zabezpečiť optimalizáciu výroby potravín, uspokojovanie výživových potrieb ľudského organizmu a minimalizáciu zdravotných rizík.
Cieľom HACCP/ZSVP je vyrobiť zdravotne bezpečnú potravinu.
HACCP znamená identifikáciu kontrolných a kritických bodov a zaistenie ich kontroly.
Zavedenie systému zabezpečenia kontroly hygieny potravín SHP a/alebo HACCP je povinné.
Vypracujeme pre Vás HACCP presne na mieru pre Vašu prevádzku
V balíku vypracovania HACCP je zavedenie HACCP systému a školenie zamestnancov pre dodržiavanie systému HACCP.
Čo o mne povedali klienti?
Výborné
9+ recenzií na
“Od začiatku našej spolupráce som sa stretával s ústretovým prístupom k našim požiadavkám na objasnenie a riešenie otázok ohľadom kvality a bezpečnosti produktov a procesov. Aj vďaka odbornému prístupu pani Koleničovej, znalosti problematiky a príslušnej legislatívy ktorou sa preukázala, nám výraznou mierou pomohla priviesť našu spoločnosť k úspešnej certifikácií.”
– Ľubo Samo
“S pani Koleničovou sme boli nadmieru spokojní, ochota a profesionalita nad očakávania! Vrelo odporúčam!”
– Martina Gajdošová
“Úžasná pani, veľmi mi pomohla a poradila, príjemný prístup a vo všetkom mi pomohla a do týždňa som mala všetko vypracované 🙂…”
– Petronela Ščepková
“Rychle vybavenie potrebných dokumentov: Sanitačného poriadku a HACCP dokumentov. Excelentné poradenstvo.”
– Marek Pastorek
“Veľmi ústretový a profesionálny prístup. Môžem len doporučiť.”
– Barbora Havlíková